logotop

Sorrento – Roma

DIA 1. APT. PRAT – APT. NÀPOLS – POMPEIA – COSTA DE SORRENTO

Presentació 2 hores abans de la sortida del vol. Una persona de Viajes CumLaude, estarà a l’aeroport per ajudar-vos en la facturació de l’equipatge.  Sortida cap a Nàpols.

Arribada a l’aeroport i recollida del grup. Començarem amb una panoràmica de la ciutat abans de marxar cap a Pompeia. I des de l’autocar podrem admirar el Castel dell’Ovo (Castell de l’Ou) situat a l’illot de Megaride

Visita d’aquestes increïbles ruïnes. Pompeia va ser declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO a l’any 1997.

En acabar la visita, trasllat a l’hotel a la zona de la costa de Sorrento. Distribució d’habitacions.

Sopar i allotjament.

Esmorzar a l’ hotel.

Aquest matí visita de dues de les localitats de gran interès turístic de la Costa Amalfitana: Amalfi i Positano.

Trasllat a  Amalfi, ens deixarà a la plaça principal des d’on anirem caminant fins al Mollo Pennello per agafar el vaixell que ens portarà a Positano (50 minuts aprox.), visita d’aquesta localitat característica per les seves cases pintades de rosa, terracota i préssec. La Chiesa di Santa Maria Assunta és una de les visites preferides. Molt a prop es troba Spiaggia Gran, des d’on es pot sortir cap a Capri i la Grotta dello Smeraldo.

Dinar lliure.

Després de dinar, tornarem cap a Amalfi amb el mateix vaixell. Temps  lliure en aquesta bonica ciutat de belles i petites platges i piazzas. Podem veure la Piazza del Duomo, amb la Catedral de Sant Andrea, el Museu Cívic i l’Arsenale. Trasllat a l’ hotel.

Sopar i allotjament.

Esmorzar molt aviat a l’hotel i recollida de l’equipatge.

Trasllat en autocar cap al Vesuvi. Arribada al Parc Nacional del Vesuvi. Volcà actiu situat enfront de la badia de Nàpols. Famós per la seva erupció, en què van ser sepultades les ciutats de Pompeia i Herculà. Després d’aquell episodi, el volcà ha entrat en erupció en nombroses ocasions.

Dinar lliure, pel camí. Seguirem cap a Roma.

Arribada a l’hotel. Distribució d’habitacions.

Sopar. Després de sopar, primer contacte amb la ciutat amb passejada nocturna fins a la mundialment coneguda Fontana di Trevi.

Allotjament.

Esmorzar a l’ hotel.

Començarem la visita de la ciutat  anant fins a Flaminio, on veurem la Pl. del Popolo, passejarem per la Via del Balbuino fins arribar a la Piazza di Spagna, amb  l’escalinata de l’Església de Trinità dei Monti, d’estil gòtic. I al centre de la plaça, la Fontana della Barcaccia, que imita una barca enfonsada, obra de Bernini.

Dinar lliure.

A la tarda, passejarem per Via del Corso, el carrer principal que creua el centre històric de Roma,  on hi trobarem un gran nombre de palaus i esglésies. Seguim per aquesta via fins arribar a Piazza Venezia, on veurem l’Altare della Patria amb el monument a Vittorio Emanuele, primer rei de la Itàlia unificada i la columna Trajana. Anirem per Via dei Fori Imperiali fins arribar al Coliseu. Visita del Coliseu i dels Foros. En sortir, veurem l’Arc de Constantí i Via Sacra.

Sopar a restaurant i allotjament.

Esmorzar i recollida de l’equipatge, que el deixarem a consigna.

Visitarem el Vaticà. Possibilitat de visitar els Museus Vaticans (Capella Sixtina), seguidament Basílica de Sant Pere, i si volem podem pujar també a la cúpula des d’on gaudirem d’una magnifica vista de la ciutat.

Dinar lliure.

Seguirem  per la Via della Conciliazione fins al Castell de San Angelo. Creuarem el riu Tevere fins arribar a la Piazza Navona, on podem aprofitar per prendre un gelat i descansar una estona. Seguidament, visitarem el  Panteó, temple circular construït a començaments de l’Imperi Romà i dedicat a tots els Déus.

Temps lliure abans de tornar cap a l’hotel on recollirem l’equipatge. Trasllat al port de Civitavecchia. On agafarem el ferri de Grimaldi Lines que surt a les 22.15h Gaudirem de les instal·lacions del  ferri: saló principal SMAILA’S, discoteca, boutique, …

Àpats lliures.

Allotjament en cabines i nit en ruta.

Esmorzar per compte del grup. Seguirem gaudint de les instal·lacions del ferri.

Arribada al port de Barcelona cap a les 18:15h i final del viatge.

· Visita guiada per la ciutat.
· Passejada en Bicicleta per Villa Borghese.
· Visita al Parc d’Atraccions Rainbow Magicland a Valmontone.
· Taller de Pizza.