DIA 1. CENTRE EDUCATIU – NIT EN RUTA

Sortida del centre educatiu en autocar creuant França, cap a Itàlia. Nit en ruta.

Esmorzar per compte del grup. Arribada al matí a Pisa, on podrem veure la Piazza dei Miracoli amb la Catedral i la famosa Torre Inclinada. Dinar lliure. Temps lliure. Seguidament anirem a Lucca: visita d’ aquest poble medieval amb carrers estrets, placetes i les seves torres.. A l’hora convinguda anirem cap a Montecatini. Arribada a l’ hotel i distribució de les habitacions. Sopar a l’ hotel i allotjament.

Esmorzar a l’hotel. L’ autocar ens deixarà al centre. Possibilitat de visitar: Galleria dell’ Accademia, Palazzo Medici Riccardi, Església di San Lorenzo, on hi trobem les Capelles Medici. Dinar lliure. A la tarda veurem la Piazza del Duomo, on podrem admirar la Catedral amb la famosa cúpula de Brunelleschi, el Baptisteri amb les “portes del paradís” i el “Campanille del Giotto”. Trasllat a Montecatini. Sopar a l’ hotel i allotjament.

Esmorzar a l’hotel i sortida cap a San Gimignano. Temps lliure a San Gimignano, per visitar aquesta ciutat amb les seves torres i palaus. Seguirem cap a Siena, famosa per El Palio. Dinar lliure. Resta de la tarda lliure fins que sigui l’ hora de recollida del grup i cap a Montecatini. Sopar a l’ hotel i allotjament

Esmorzar a l’hotel i recollida de l’ equipatge. Trasllat a Florència. Visita de la ciutat: Piazza della SignoriaPalazzo Vecchio. Possibilitat de visitar els Uffizzi. Dinar lliure. Seguirem cap al Ponte Vecchio per acabar de visitar la ciutat, Gallería PittiJardins Boboli. Recollida del grup, tornarem cap a Barcelona en autocar. Sopar per compte del grup. Nit en ruta fent les paredes reglamentàries pel camí.

Esmorzar per compte del grup. Arribada al centre educatiu a mig dia i fi dels nostres serveis.

· Trenet per Pisa i creuer pel riu Arno.
· Visites guiades per Pisa i Florència.
· Bicicletes a Lucca.
· Taller de pizzes o Taller de pasta.
· Visita Museu Piaggio (Vespa)