DIA 1. CENTRE EDUCATIU – VALÈNCIA

Sortida del centre educatiu en direcció a València. Arribada a aquesta ciutat, on podem visitar el casc antic, amb la Catedral, el Miquelet, Basílica de la Verge dels Desemparats, l’Almodí, Església de Sant Esteve, Palau dels Almiralls d’Aragó, la llotja, l’Ajuntament i la Seu Vella. Dinar lliure.

A la tarda podem visitar el Museu de les Falles o l’IVAM (Institut Valencià d’Art Modern).

Passeig pel Riu Túria o pels Jardins de l’Albereda o Jardins de Monforte.

Anirem cap a l’hotel. Sopar i allotjament.

Esmorzar i anirem cap al recinte de la Ciutat de les Arts i les Ciències. Possibilitat de realitzar un taller. Visita al Museu Príncep Felip on podem conèixer de forma didàctica, interactiva i divertida tot allò relacionat amb l’evolució de la vida, la ciència i la tecnologia.

Dinar lliure.

A la tarda visita a l’Hemisfèric on veurem una pel·lícula en 3D i de l’Oceanogràfic, centre marí amb aquari de grans dimensions, el més gran d’Europa, on podem veure diferents ambients aquàtics. Passeig per l’Umbracle.

Tornem cap a l’hotel.

Sopar i allotjament.

Esmorzar i recollida de l’equipatge. Anirem cap a Peñíscola. Visita d’aquest turístic poblet coster i  passejada pel centre històric. Possibilitat de visitar el Castell del Papa Luna del segle XIV que serví de fortificació templera i després de residència del Papa Benet XIII, el Museu del Mar, Església del Perpetuo Socorro, el Santuari de la Verge de l’Ermitana, Parc de l’Artilleria i Passeig Marítim. Sortirem cap a Morella. (sempre que per hores ens oi temps) Dinar lliure. Visita d’aquest poble medieval, rodejat d’una muralla amb el seu imponent castell, la catedral gòtica i racons inoblidables. Possibilitat de visitar el Museu dels Dinosaures. Sortida cap al centre educatiu. Arribada i final del viatge.

· Passeig en barca per l’Albufera.
· Bus turístic.
· Visita al Bioparc.
· Visita guiada a peu pel centre històric.
· Visita al Museu Faller.

· Visita al camp de Tarongers

· Taller d’Orxata.