logotop

Venècia – Florència

DIA 1. CENTRE EDUCATIU – NIT EN RUTA

Recollida del grup i sortida del centre educatiu en autocar creuant França, cap a Itàlia. Nit en ruta.

Arribada a Verona. Arribada a Verona i visita lliure de  l’ArenaCasa de Julieta amb el seu balcó. Dinar per compte del grup i temps lliure fins a l’ hora convinguda per sortir cap a Lido di Jésolo. Arribada a l’hotel i distribució d’habitacions. Una miqueta de temps lliure abans de sopar. Sopar i allotjament.

Esmorzar a l’hotel. Trasllat en autocar per anar cap a Punta Sabbioni on agafarem el vaporetto públic per anar cap a la bonica ciutat de Venècia. Visita de la ciutat: Piazza San Marco, Basílica di San Marco, Campanile, Torre dell’ Orologio, Palau Ducal i Procuratie Vecchia e Nuova. Dinar lliure. Tarda per acabar de passejar per els carrerons i els ponts: Pont de Rialto, o fer una passejada en góndola…. A l’ hora convinguda, agafarem el vaporetto públic i anirem cap a Punta Sabbioni per tornar a l’ hotel. Sopar a l’ hotel i allotjament.

Esmorzar a l’hotel i recollida de l’ equipatge. Trasllat en autocar fins a Florència. Arribada cap el migdia. Anirem cap a Piazza della Signoria, on podem dinar (lliure) Seguidament podem visitar la Galleria dels Uffizzi. Seguirem cap al Ponte Vecchio, Galeria Pitti, Jardins Boboli. Trasllat a Montecatini, però abans pujarem al Monte Alle Croci, per gaudir de la panoràmica de la ciutat. Arribada a Montecatini i  distribució de les habitacions. Sopar a l’ hotel i allotjament.

Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Florència. Començarem  per la Plaça de Santa Croce, i seguirem cap a  la Piazza del Duomo amb la Catedral de Santa Maria dei Fiore, amb la cúpula de Brunelleschi  i baptisteri. Dinar lliure que el podem fer per la zona del mercat. Tarda  podem veure l’església de San Lorenzo, on hi ha les Capelles Medici, el Convent de Sant Marco i podem entrar a la Galleria dell’ Accademia, on trobem el famós David de Miquel Angel. Trasllat a Montecatini. Sopar a l’ hotel i allotjament.

Esmorzar a l’hotel i recollida de l’equipatge. Trasllat cap a Siena, on tindrem temps lliure en aquesta ciutat famosa per El Palio, on podem veure la Catedral de marbre i la Piazza del Campo i el Palazzo Público. Dinar lliure. A l’hora assenyalada, trasllat cap al port de Civitavecchia, presentació dues hores abans de la sortida del vaixell de Grimaldi Lines. Acomodació en el ferri. Àpats lliures. Nit al ferri.

Esmorzar i dinar per compte del grup. Arribada al port de Barcelona a mitja tarda i final dels nostres serveis.

· Canvi de visites per Lucca/Pisa/San Gimignano.
· Bicicletes a Lucca.
· Trenet per Pisa i creuer pel riu Arno.
· Visites guiades per Pisa, Lucca, Florència, Verona i/o Venècia.
· Excursió a Burano i Murano.
· Vaporetto privat.
· Parc aquàtic: Aqualandia.
· Parc d’atraccions: Gardaland.
· Visita Museu Piaggio (Vespa)