DIA 1. APT PRAT – APT VIENA – VIENA

Presentació a l’aeroport dues hores abans de la sortida del vol. Una persona de Viajes CumLaude estarà a l’aeroport per ajudar-vos en la facturació de l’equipatge.

Sortida cap a Viena. Arribada  i trasllat a l’alberg/hotel. Distribució de les habitacions. Dinar lliure.

A la tarda visita del cor de la ciutat. Podrem veure la Catedral de Sant Esteve, el símbol religiós més important de Viena. Després agafarem el carrer Kätner Strasse fins arribar a l’Opera de Viena.

Sopar i allotjament.

Esmorzar.

Per situar-nos a la ciutat podem recórrer el Ringstrasse, on trobem alguns dels edificis més importants de Viena com l’Ajuntament, la Borsa, el Parlament, el Burgtheater, l’Església Votiva o la Universitat.

Després podrem veure una arquitectura ben diferent, quasi de conte. Es tracta dels blocs de habitatges nomenats Hundertwasserhaus, edificis d’originals colors i formes fantasioses.

Dinar lliure.

Per la tarda podem anar al Prater, el parc d’atraccions més antic del món. Possibilitat de pujar a la sínia gegant que esta en funcionament des de 1897.

Sopar i allotjament.

Esmorzar.

Avui podrem visitar el Palau de Hofburg (opcional), que fou residència de la família Habsburg durant més de 600 anys. Aquí veurem el Museu Sisi, basat en l’extensa i excepcional vida de la emperadriu. Dinar lliure.

Per la tarda podem apropar-nos a visitar la Cripta Imperial (opcional) , situada sota l’Església dels Caputxin, on hi ha els monumentals fèretres en els que descansen els membres reials austríacs.

Sopar i allotjament.

Esmorzar a l’alberg.

Avui podrem anar a veure el Palau de Schönbrunn (opcional), antiga residencia d’estiu dels Habsburg. També recorrerem els seus jardins fins arribar a la Glorieta que corona un turó des de on es pot gaudir d’unes magnifiques vistes del palau.

Dinar lliure.

Al costat del Palau de Schönbrunn trobem el Museu de Carruatges Imperials i el Tiergarten, el zoològic més antic del món (opcionals). Sopar i allotjament.

Esmorzar a l’alberg i recollida de l’equipatge.

Matí lliure per fer les últimes compres i prendre un cafè amb un bon tros de pastís Sácher. Passejarem pel parc Stadtpark.

A l’hora assenyalada, trasllat a l’aeroport. Presentació dues hores abans de la sortida del vol. Sortida cap a l’aeroport del Prat. Arribada a Barcelona i fi dels nostres serveis.

· Excursió a Brastilava.
· Museu Belvedere.
· Museu Albertina.
· Torre del Danubi.
· Visita a l’Escola Espanyola d’Equitació.
· Concert al Kursalon.
· Visita a la Casa de Mozart, Haydn, Schubert o Johann Strauss.